Ledger Live trezor suite

Ledger Live. Must Read These Type Of Ledger Nano s Wallet. This Ledger Live

KAMPANYA: KÖŞE OBASI’NA ELEKTRİK İSTİYORUZ

Size Nasıl Yardımcı Olabilirim?

Haberler

Haberler
KAMPANYA: KÖŞE OBASI’NA ELEKTRİK İSTİYORUZ
Dünya genelinde 35 milyonu aşkın kullanıcısı olan ve dünyanın en büyük imza kampanyası portalı olan CHANGE.ORG’da Köşe Obası’na Elektrik getirilmesi konusunda bir imza kampanyası başlatılmıştır.
KAMPANYA: KÖŞE OBASI’NA ELEKTRİK İSTİYORUZ

Dünya genelinde 35 milyonu aşkın kullanıcısı olan ve dünyanın en büyük imza kampanyası portalı olan CHANGE.ORG'da Köşe Obası'na Elektrik getirilmesi konusunda bir imza kampanyası başlatılmıştır.

Günümüzde 35 milyondan fazla kullanıcısı bulunan bu platformda bizlerde bir nebze olsun ses getirmek maksadıyla böyle bir kampanya düzenlenmiştir. Muhtemelen 100 kişi bu kampanyayı imzaladıktan sonra ilgili kurumlara mail olarak bilgi gitmeye başlamaktadır. Köşeli ve Köşeli dostlarının desteği ile 1 günde destek sayısı 100'ü aşmıştır.

Duyarlı hemşerilerimize teşekkür ediyoruz. Bu sayının 1000 leri bulmasını da temenni ediyoruz. Daha sonra bu imza ve yorumlar, dilekçe ekinde ilgili kurumlara da gönderilecektir.

Köşe Obası'na, doğası bozulmayacak şekilde elektrik getirene kadar mücadelemiz devam edecektir. 

Aşağıda bildirilen linkten direk kampayaya ulaşabilir ve bir imzada sizler verebiirsiniz.

 

https://www.change.org/p/ye%C5%9Fil%C4%B1rmak-elektrik-a-%C5%9F-yeda%C5%9F-ridvan-akturk-yesilirmak-edas-com-umit-kisla-yesilirmakedas-com-k%C3%B6%C5%9Fe-obas%C4%B1-na-mesudiye-ordu-elektrik-istiyoruz?recruiter=659104805&utm_source=share_petition&utm_medium=copylink